Graphic Recording

VISUAL STRUCTURE AND INFORMATION

I ENABLE (CRITICAL) REFLECTION AND ENHANCE UNDERSTANDING OF IDEAS AND CONCEPTS THROUGH VISUAL REPRESENTATION.

I translate into a visual summary the content of various events (e.g. conferences, presentations, meetings) in order to help people understand better, remember and connect with what’s being said. With markers and paper, I create a ‘map’ with main ideas of the event, using a combination of words, pictures, symbols and color. Below you can see some of the visual recordings I’ve made during some public events or conferences.

TEAMing for IMPACT

În fiecare an, conferința anuală a ICF România convoacă sute de lideri și coachi profesioniști din România și din întreaga lume pentru a cerceta, dezbate și învăța. Tema Conferinței anuale din anul 2019, TEAMing for IMPACT – Colaborare, cooperare, co-creare și coaching va evidenția capacitatea oamenilor și organizațiilor de a gândi sistemic și de a proiecta și implementa lucrul în echipă pentru a realiza un nivel de impact colaborativ superior. Printre vorbitorii invitați la conferință se numără și Peter Hawkins, Cosmin Alexandru, Paul King, Liudmila Climoc, Alain Cardon Și Andra Morosi.

The Next Challenges

Conferința de leadership Human Invest Lideri de top din România împreună cu Susan Fowler and Chris Nel au prezentat la conferința aniversară a 20 de ani de existență a companiei Human. Discuțiile lor au fost directionate să răspundă la următoarele întrebări: Cum vor evolua practicile de conducere în următorii ani? Care sunt tendințele de conducere într-o realitate în continuă schimbare?

BRAND MINDS 2019

Brand Minds este cea mai mare conferință din Europa Centrală și de Est. Prezentatori renumiți și influențatori globali au venit să inspire o audiență de peste 4000 de profesioniști și antreprenori din 38 de țări. Am avut plăcerea de a fi prezent și de a înregistra grafic în direct, ideile principale prezentate de cei 6 vorbitori invitați. 

The Discomfort Zone 

Pentru prima dată în România, dr. Marcia Reynolds, autoarea: Outsmart Your Brain, Wander Woman și The Discomfort Zone a susținut un workshop în care a prezentat strategii pentru pregătirea unor conversații dificile și gestionarea emoțiilor care apar odată cu acestea. Organizator: Best People In Town